Çiğ Börek
Malzemeler:
3 su bardağı un
1 yumurta
ılık su
150 gr kıyma
1 soğan
kızartmak için sıvı yağ
Tuz
karabiber
2 = Soğanı ince ince doğrayın. Kıymaya soğan, 1-2 kaşık ılık su, tuz ve karabiber ekleyip yoğurun.
3 = Hamur bezelerini 10-15 cm çapında daireler şeklinde açın. Hamurun yarısına kıymalı karışımdan yayıp ikiye katlayın. Kenarlarını hamur keseceğiyle düzeltin. Kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Çok güzel bir site başarıların devamını dilerim
Murat Olcayto dedi ki...
18 Mart 2010 10:06