FREE! »

Anasayfa

Şifalı Bitkiler

AFRODİZYAK GIDALAR...


YİYECEKLERİN ÇOĞU TABİ AFRODİZYAK ETKİSİ YAPIYOR, RUHU VE LİBİDOYU BESLİYOR

Bazı besinlerin karın doyurmanın yanı sıra afrodizyak etkisi bulunduğunu belirten uzmanlar, ruhu ve libidoyu besleyen bu sebze, meyve ve bitkilere karşı uyarıyor.

Çin'de yapılan bir araştırmaya göre, Viagra etkisi yapan ve uzmanların cinsel istekleri arttırmak için tavsiye ettiği yiyecekler şöyle sıralanıyor:

Erkekler için; maydanoz, nane, tarçın, kekik, vanilya, sivri biber, hardal, kereviz, ayçiçeği, greyfurt, susam, yumurta, kuşkonmaz, enginar, bezelye, badem, ceviz, hindi (çinko ihtiva ediyor üstelik daha ucuz ve protein açısından da zengin), roka (Bolca demir ve C vitamini içeriyor), şalgam, Antep fıstığı ve fındık (İçerdikleri doymamış yağ asitleri ve E vitamini nedeni ile afrodizyak olarak kullanılırlar), salatalık, kuşkonmaz, soğan, domates, fesleğen, karpuz, Hindistan cevizi, bal, pekmez, kivi, mango.

Kadınlar için; çikolata (Çikolatanın içindeki yüksek şeker ve kalori cinsel uyarıcı ve keyif verici. Çikolata beyindeki serotonin seviyesini de artırıyor ve mutluluk hissi veriyor. Ve kadınlar erkeklere nispeten çikolatanın bu özelliklerine karşı daha duyarlı), ahududu, yoğurt, kırmızı biber, köri ve diğer baharatlarla, baharatlı yiyecekler.

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa